Bow for the queen (of goth)

Nej. Jag har inte hunnit öppna min RSS-läsare idag heller. Idag har jag mest farit runt och lämnat av lord Fredruk och hämtat densamma, möten och försökt peta ihop alla projekt som ska vara klara trots Omform.

Det jag hunnit är att köpa Siouxsie Sioux’s soloplatta Mantaray. Det låter som Siouxsie and the Banshees. Och nej, det är inte något skräp utan riktigt bra. Mer poppigt utan att sluta vara goth, välproducerat utan att bli slätstruket. Det är svart. Det känns som om hon inspirerats av det bästa utan att sluta vara Siouxsie.

Det är helt enkelt väldigt väl investerade nittionio spänn. Och hon är fortfarande så snygg…

siouxsie_sioux_201262a.jpg

People doing their own thing – that’s punk.
”I did that. I didn’t get a degree that told me I could do it. I didn’t get permission. I just went ahead and did it, gatecrashed the party and took it over.”

Läs den långa artikeln om henne i Times.

Bow for the queen.

Andra bloggar om: , , , , , ,