Hurry burry

Fan, helgerna är ju helt jäkla galet stressiga. De också.

Idag har vi varit på fotbollscup i Sundborn, Sportewa Cup. Det gick ok. Det var ömsom kallt, ömsom jättevarmt.

Och nu ska vi iväg med lagets spelarföräldrar på Broken Dreams. Jag har aldrig varit på Broken Dreams. Jag fattar inte varför man väljer det stället. Men nu får jag åtminstone firsthand-experience. Lite fältstudier så där.

Mitt i alltihop har jag jobbat lite. Ringde bland annat en av Omforms paneldeltagare och vi kom överens om att jag skulle skicka henne texten – över Facebook. Vi pratade en sväng om just det – hur många av oss numera väljer att använda Facebook som mail, kontaktbok och liknande: eftersom det är enklare på många sätt.

Imorgon måste jag sätta min dragning inför 30 gymnasister som jag ska få att förstå hur deras varumärke fungerar, ser ut, känns och innehåller. Det är en utmaning. Och sen måste jag skriva om varför jag bloggar till Elias. Dåligt samvete att jag inte gjort det ännu. Det är Berghs-elever som ska få använda mina erfarenheter. Jag och en rad storheter inom branschen. Jodå.

Sen är det arbetsvecka igen. Och då kommer lord Fredruk på besök…

Dagens låt:
Smashing Pumpkins: Landslide

Well, Ive been afraid of changing cause ive
Built my life around you
Time makes you bolder
Even children get older
And Im getting older, too
I get older, too

I took my love and took it down
I climbed a mountain, I turned around
And if you see my reflection in the snow covered hills
The landslide brought it down