Strandhugg en sjuk fredag

Kristina fortsätter sina ekorrestudier. Inte lika klockrent som igår men roligt som fan.

deepbomb.jpg

Snyggast klädda: Jens Lapidus. Men jag håller sannerligen med om TAW. En jäkla känsla för stil. Sämst klädda är inte så oväntat.

deepbomb.jpg

Det är fan bara advokater som kan vara så där känsliga för rök. Jävla plattnacke.

deepbomb.jpg

Lite bra bloggplock:
Många har berättat att när de inser att det finns folk som faktiskt läser bloggarna så börjar man lätt censurera sig. Jag kan uppleva samma sak. Samtidigt menar Jason Kaneshiro att man behöver skriva som om man hade en stor läsarskara.

My point may be better illustrated through a ”party” metaphor. Every blog post you write is an open invitation to a party in your home.Perhaps in the beginning, nobody shows.

Men precis som många andra tröttnar många bloggare som börjar att göra det hela på ”allvar”. Termen ”fatique” är inte bara för sociala medier. Jason ger också tips runt hur man kommer runt ”blogging fatique”:

When I write something true to myself without any consideration as to the result, I’m usually pleasantly surprised.

deepbomb.jpg

I samband med att jag började jobba slutade jag att ha tid att ge mig in i fortsättningsdiskussioner. Men jag läste fortfarande. Ni minns säkert den upphetsade diskursen runt prostitution. Några bra länkar att läsa om ni inte läst dem redan:
Isabella skriver bra på Politikerbloggen. Onekligen har uppmärksamheten runt DN:s censur gett genomslag.
Dexion är extremt logiskt: Avskaffa rösträtten för horor? och Josh påpekar att Något har hänt. Louise hittar en gammal viktig postning av Gudmundson: Bankrupt prostitute och Isabella lyfter upp att några politiker äntligen tagit förnuftet till fånga: Modiga kloka ord av Bassem Nasr