Strandhugg 070808

Med anledning av det härskriver Beta:

Snart är vi där att den som lyssnar på mp3-spelaren lite för högt på bussen, så att andra kan höra, kommer att pepparsprejas och kastas i finkan.

Onekligen kan man koppla det till nyheten om att ITunes nu sålt tre miljarder låtar. The Long Tail är sann.

deepbomb.jpg

Tillsammans med Blackle måste Medisons 1000-kronorsdator vara sommarens märkligaste bevis på hur illa ställt det är med mediernas (och många bloggares) källkritik. Läs alla artiklar hos IDG: Alla nyheter om Medisons tusenkronorsdator

deepbomb.jpg

Många säger att de ska gifta sig rikt. Nu kan dessa kolla konkurrensen: Wifes of the Billionaires. Samtidigt ska man inte söka sig en miljonär i Silicon Valley: där känner sig miljonärerna inte speciellt rika.

deepbomb.jpg

Fler kvinnor: Rosing & Gynning – kvinnor med klass. Jojo.