Foray

Så det är därför: Arbetsnarkomaner har lite sex

deepbomb.jpg

Och kan det vara så att min obefintliga arbetslust förra veckan berodde på Boreout

deepbomb.jpg

Rätt Enkelt (avnämare av Användbart?) har hittat en skojig funktion hos BAs (i.e British Airways) VIP-executive-hoolabaloo-klubb (och jodå – jag hittade det via BAs – alltså Beta Alfasshare-flöde. Mitt dylika syns i sidebaren). Man kan välja mellan 200 titlar istället för de vanliga “mr” eller “mrs”. Självklart handlar det egentligen om att vara ett globalt företag – frågan är bara hur många som roat sig att skaffa sig ett schysst prefix typ “Wg cdr” eller “Sheikh”. Själv skulle man helst ha “Cmd Alt Del Deep Edition“.

deepbomb.jpg

Det har varit relativt tyst om Defcon men nu visar det sig att NBC:s program Dateline ska ha försökt att smygfilma hackare och feds som samarbetar runt datasäkerhet. Samtidigt låter det hela som rätt stageat: en NBC-medarbetare ska ha tipsat om det hela. Hela storyn finns hos Wired.

deepbomb.jpg

Josh skriver om Vägverkets senaste galenskap: att mäta hastigheten hos alla bilar. Det har onekligen rätt oroväckande indicium att statliga myndigheter menar att “eftersom tekniken finns kan den användas”.