Kort om allt

När jag läser Aftonbladets artikel om att avlidna får egen plats på nätet så tänker jag självklart på Helene. Hon har också en plats. Eller snarare: vi andra har det. För minnen.

Det är inte bara i Sverige som det dyker upp berättelser om hur kvinnor blir av med sina arbetsuppgifter och omplacerade i samband med graviditet och mammaledighet. New York Times tar upp frågan i Family-Leave Values.

Tidningen M3 håller på att kora Tidernas 100 mest coola prylar. När detta skrivs är de på plats 71.

Det amerikanska presidentvalet närmar sig. Jag blir mer och mer sugen på att se alla säsonger av Vita Huset igen. Och Ron Paul, sedan tio år senator för Texas, är en outsider och runner-up för republikanerna. Hans USP är att vara anti-allt typ och onekligen har han en annorlunda marknadskommunikatorisk stil:

He communicates with his constituents through birthday cards, August barbecues and the cookbooks his wife puts together every election season, which mix photos of grandchildren, Gospel passages and neighbors’ recipes for Velveeta cheese fudge and Cherry Coke salad. He is listed in the phone book, and his constituents call him at home.

Och hans popkulturella referenser verkar lämna en hel del i övrigt att önska. Läs om honom här: The Antiwar, Anti-Abortion, Anti-Drug-Enforcement-Administration, Anti-Medicare Candidacy of Dr. Ron Paul

Klassiska Harley Davidson har förstått att kvinnor också åker motorcykel. Men har andra preferenser när det gäller att shoppa. Så ett digert arbete har startats för att göra sina egna återförsäljare mindre bensinstinkande och mer luftkonditionerade: Harley Woos Female Bikers

Kullin på Media Culpa påpekar att Metrobloggen verkar ha stora svårigheter att skapa en plattform som faktiskt kan fungera som en reell konkurrent till andra plattformar. Vi lär väl se om ett par dagar.

Andra om: , , , , , , , , , , , , ,