Som att sparka på den minsta i klassen

Det är iofs lite att sparka på någon som redan ligger genom att kritisera Schulmans. De har kommit att bli den moderna versionen av Hillbillys in Hollywood – eller fascinationen över att läsa deras bloggar är av samma slag som gör att människor tenderar att hyeneglo när de åker förbi en trafikolycka. Och på nåt sätt så visar sig deras totala feghet i vilka de väljer att mobba. Att ge sig på Engla känns lite som att ge sig på den svagaste och vekaste bruden i klassen eftersom man själv är så jävla feg och svag. Läs Beta Alfas samling av Calle ”Jag-är-fulast-på-Stureplan” Schulmans senaste idiotmobbning: Schulman bloggattackerar Engla. Och tyvärr – jag har mycket svårt att se det roliga i att plocka in Hron och Kode i mobbningen. Jag själv kan vara rätt oempatisk, hård och fara ut mot folk men det Schulmans gör är att skapa ett varumärke runt att bara vara äckligt politiskt inkorrekta för sakens skull. Fingertoppskänslan som Schyffert m fl hade finns inte här. Sorgligt patetiskt är det.

En intressant iakttagelse är att det hos Schulmans finns samma sorts meningslösa kommentarer som modebloggarna anklagats för att samla. Jag tror att Schulmans egentligen vill vara modebloggare. Innerst inne.

Andra om: , , , , , , , , ,