Stupidity and an unarmed dove

Det är löjligt roande att läsa vissa bloggare och vissa gör sannerligen mig fundersam om inte Guillou kan ha rätt om bloggande… DWG är en sån roande person, ungefär roande i stil med att se någon slå sig själv.

Hans Ordningsregler är fantastiska på många sätt. Ta den här:

# Jag älskar kommentarer. Helst snälla, glada och välmenande. Framför också gärna kritik och synpunkter på texterna, men ha i åtanke att tre negativa kommentarer i rad genererar en blockering.

Det är en fabulös regel. ”Du-måste-slicka-mig-i-arslet-varannan-gång” som regel i en blogg som säger sig vara fullständigt politiskt inkorrekt. Det är fasen rena Skugge-logiken: typ ”jag får vara elak men om någon är elak mot mig så är det så synd om mig och det är ett brott mot netiketten”

Ännu mer roande är att DWG är så feg att han konstant tar bort kommentarer från personer som misshagar honom. Stackarn…

Andra om: , , , ,