Jo såna där petitesser

Silverfisken överger sin blogger-blogg för att börja blogga hos Metro (läs om själva upplägget hos Beta Alfa). Problemet är att Metrobloggen valt bort såna saker som RSS-flöde, trackback och andra saker som känns lite småintressanta. För de som faktiskt är intresserade av att läsa bloggar…

Ibland luras vissa av sin egen girighet…

Uppdatering: Blogge tar upp ungefär samma saker som jag reagerat mot. Och Alter Ego.

Disclaimer: Jag vill bara påpeka att ingen av mina bloggar har någon reklam. Eftersom jag är reklamare.

Uppdatering: Enligt Karolina Lassbo ska det komma RSS-feeds (via Johan L) för Metrobloggen1. Själv frågar jag mig då hur de kommer att räkna sidladdningar då RSS bygger på att strömma endast innehållet och inte själva sidan. Eftersom man räknar bort automatiserade sidladdningar (sen när laddade Google sidor…) så blir det intressant hur RSS-läsarna kommer att hanteras.

Uppdatering: *mohahaha* This is satir: Får man göra en Glamourprinsessa på Metros bloggar? (via Hedgehog)

Andra om: , , , , , ,

  1. Det är intressant att man valt att i princip sätta alla skribenter under samma bloggnamn, vilket innebär att själva bloggen dvs. Metrobloggen blir det viktiga – inte personen bakom det skrivna… []