Tappat geist

Jag vet inte om det är att jag varit rätt bakis idag eller faktiskt inte skrivit på en hel vecka men jag är rätt oinspirerad att blogga. Det liksom känns relativt ointressant. Bara sådär.

Jag ska skriva nåt om Grekland men det får bli senare. Har laddat in 197+134 bilder i datorn från digitalkamera och mobiltelefon. Så om jag orkar ska jag berätta om Mikey-Mike, om roliga översatta menyer och Elafonissis kalla vatten.

Sen blev jag påmind om Stayfriends hos Schmut och reggade en ny användare eftersom den gamla helt enkelt tappats bort med lösenord och allt. Fast det är irriterande att allt det intressanta kostar pengar. För även om det knappast är många av mina gamla skolkompisar som jag är intresserad av så finns det några – och jag hittade Rut, lika vacker som då och min gamla kärlek Catharina.

Bakis är jag ja, fest igår. 40-årsfest där man lugnt kan påstå att man var relativt unik eftersom jag må vara gammal musiker men det här var ett gäng fyrtioåriga aktiva musiker (basister fr a…) respektive en hoper barnmorskor. Jösses.

Jamen ni ser… jag har tappat blogggeisten… *muttrar*