Some kind of life

Några korta anteckningar så här i lunchtid:

Var in på Svenska ambassaden i Second Life och kollade [SLUrl]. Såg helt ok ut. Missade invigningen. Pratade lite med en av utvecklarna från Söderhavet. Och det verkar som om Svenska Institutets sajt fått oväntat många besökare1:

screen-dump024.png

Men jag insåg att jag behöver peta i mer minne i burken… Second Life tillsammans med andra program käkar upp alla systemresurser rakt av… Samtidigt måste man väl säga att man har ett rätt schysst jobb när en del av jobbtiden får gå till att vandra runt i SL.

Sen undrar jag över folk som väljer att kommentera saker i bloggen och missar den långa harangen om att man behöver en mailadress som kan verifieras. Antingen är folk inte läskunniga, dumma i huvudet eller plain respektlösa.

Andra om: , , , , ,

  1. Höll på att säga att ”så går det när man väljer ASP” []