Nytt på TV

Har ni någon åsikt om de nya satsningar som gjorts?

Själv måste jag säga att “Dirt” som går på TV400 onekligen är intressant. Med den stora investering TV4 gjort i att sälja in den kanalen så visar det onekligen att man väljer att divergera sina underkanaler: TV400 som en high-end-seriekanal medan TV4+ blir en low-profile och återsändningskanal.

Roande är TDHs förklaring att magasinet Gameplayer får bättre spot genom att flyttas från TV400 till TV4+… Och ännu roligare är det när han försöker förklara att jag inte har koll på medieplanering…

Kanal 5 har satsat på ett nytt reseprogram “Titta, vi reser” och det enda jag känner är att det blev för splittrat. En kändis som får göra konstiga saker och en programledare som ska visa det andra. Det håller inte ihop.
Och extra roligt just nu var att SAS är en av huvudsponsorerna för programmet…

Andra om: , , , , , , , ,