Avknarkning dag 4

Fan. Igårkväll och imorse kändes det riktigt bra men nu har pixeleringen av synfältet tilltagit igen. Men det är inte lika starkt som igår. Insåg att det är ganska precis första gången på fem år som jag är Zoloftfri. Jag har ätit så mycket som 200 mg per dag. Så att kroppen fått en smärre chock är knappast underligt.
Och blir det inte bättre på torsdag-fredag så börjar jag äta igen. Det är inte värt att gå ner mig psykiskt bara för att slippa äta medicin. Till skillnad mot många andra så har jag inget emot mediciner, för min personliga del så anser jag att Zoloft i mångt och mycket räddat mitt liv. Typ. Så att vara inbilskt anti-medicininställd får inga crediter hos mig. Och herrejäklar – vad skulle det vara för logik: jag är drogliberal, jag dricker, röker och snusar och gillar att köra bil väldigt fort. Det är fan farligare än att käka prozac…