Been there all the time

Köpte en skiva till idag: Dinosaur Jr.Beyond”. En total glädjefnattig upplevelse av elektrifierad spelglädje. Det verkar som alla de gamla hjältarna tagit knark eller hittat tillbaka till sina gamla ideal. Jag menar – i fredags insikten om att The Mission var tillbaka på ett sätt som jag inte trott: God is a bullet är en mycket bra skiva helt enkelt. Och J. Masci och de andra juniora dinosaurierna har släppt iväg en skiva som är så elektrisk och lo-fi-eklektisk att det bara är att buga sig. Tidigare i april har NIN än en gång hittat tillbaka till någon sorts industrirötter och Year Zero är helt enkelt en av hans bättre skivor på mycket länge.

Men fortfarande hatar jag Windows Media Player. Ibland ändrar den helt enkelt namnet på filer via sin ”Find Album Info” som den själv vill. Det råder noll användbarhetslogik i det programmet. Problemet är att Sony Ericssons Disc2Phone-program är så outstanding uselt att jag behöver WMP för att föra över musik till telefonen. Jag saknar iTunes.

Andra om: , , , , , , , ,