Det är bara att inse…

…att man är en sån där ”fotbollsförälder”.

Sitter och försöker att ladda upp bilderna från dagen till vårt lags Sportniksida men de som styr Sportnik är helt klart tekniskt inkompetenta. Det är konstant fel på databaserna och det är, trots uppgradering av CMS-systemet, jävligt användarovänligt. Idioter.

Scandbook Cup gick rätt bra för pojkarna. Två vunna matcher, en oavgjord och en förlust. Solstickan gjorde faktiskt ett mål också. Han vet inte hur det gick till men det är ju strunt samma. Efter att ha sett honom idag så insåg jag att han gör samma fel som sin far när det gäller saker som sport – han tänker lite för mycket. När han bara låter intuitionen styra så blir det riktigt bra.

scandbook07.jpg

Det var rätt kallt. Regnade lite. Men trevligt med många föräldrar till laget.

Andra om: ,