Betnér for president

En sorts stockholmsk double jeopardy-ironi:

(via Sinner och Antira)

Och man kan inte hjälpa att det är lite tröttsamt att allt alltid ska vara så förfärligt… Och att mena att han ”hånar dödsoffren” visar väl mer på rubriksättarens och journalistens hyenalikhet än någon som helst verklighetsförankring.

En fråga: skulle personerna som nu ”rasar” mot Betnér ens brytt sig om inte journalisten kommit på att det var ett bra knäck? Antagligen inte…

Uppdatering: Betnér själv tycker ungefär samma sak.

Någon jävla mupp från Aftonbladet ringde och hävdade att ”anhöriga till Stureplansmassakern är upprörda” jag frågade hur det kunde vara det när programmet inte gått i TV varpå han faktiskt försa sig och berättade att det var han som ringt… Jag frågade om han spelat upp hela monologen. Det hade han inte. Jag frågade om han läst upp hela monologen. Det hade han inte. Han hade läst upp en mening. Tacka fan för att folk blir upprörda när en idiot från Aftonbladet ringer upp och säger ”Hej din dotter blev ju skjuten på Stureplan, nu har en komiker sagt att man ska frige Zaetreus och ge honom en fälthaubitz. Vad har du för kommentarer?”

Läs också Snubbens inlägg i saken.
Och man kan lugnt säga att ”journalisterna” Simon Bynert och Jon Forsling borde fundera på att byta jobb. Eller gå en journalistutbildning. För inte nog med att de helt klart sänker AB:s anseende till nya lågvattenmärken så fungerar de samtidigt som nyttiga idioter för Schyffert och Kanal 5.

Andra om: , , , , , , ,