Natt

Hemkommen från Gyllene Hästen. Schysst event – visserligen kan jag vara färgad eftersom jag sitter i styrelsen för Marknadsföreningen som är arrangörer. Dock har jag haft mycket lite med det här att göra. Bra modevisning med designers som har koppling till Dalarna: Åsa Westlund, Kask och en jävla massa flera.

Vi vann inget. Vi var finalister i alla tre kategorierna, varav vi hade två av tre finalbidrag i B2B men idag var det Confettis dag. Att Lager 157 vann med sin kampanj är inte konstigt. Den är outsägligt bra. Grattis Matthisson & Friends.
Hemfärden var intressant – i baksätet fanns Reklamförbundets förra VD Anna Serner, som var konferencier för kvällen. En mycket bra sådan. Och en oerhört trevlig kvinna. Smart och fascinerande.

Det är tyst här hemma. Barnen sover hos sina kompisar. Imorgon har HS hotat med att vi ska åka på Hem&Trädgårdmässan i Falun, och sen åka ut till Lager 157 för att shoppa (blev inget sånt idag).

Andra om: , , , , , , , , , ,