Uppdrag Byta Däck II

Slutligen kom domkraften. Så under Rapporttid krälade jag på marken utanför och insåg att den här domkraften kommer typ på andra plats i ”Korkad Design På Domkraftar Jag Mött”. För DAF:ens domkraft leder ointagligt. Till vintern ska jag mäta lite och sen köpa en perfekt stor krafthylsa så att jag kan använda mutterdragaren även på den här domkraften.

Annars då? Jotack – snuvan är där. Har jobbat undan ett projekt inför fredagen. Gjorde iordning det i InDesign. Jag är inte kompis med det programmet. Dels för att jag använder det så sällan, dels för att jag fortfarande har PageMaker i ryggmärgen.

Hämtade sonen på judon. Åt fullkornsvåfflor hemma. Det sistnämnda är en sak jag inte förstår mig på. Varför ska allt vara fullkorn? Fullkornsvåfflor, fullkornstoast, fullkornspasta. Det är ju inte gott!

Dagens soundtrack har genomgående varit NIN:s ”Year Zero”. Skumt av Itunes att släppa skivan utan sista låten, som jag fick lov att köpa idag (och därmed bränna en ny skiva).

Andra om: , , , , , ,