Kort status

Gjorde en lista över projekt som jag jobbar med pararellt. ElvaTretton stycken. Som är fakturerbara. Sen är det vårt eget OmForm respektive ett pro bono-projekt som jag vill göra några grejer för.

Men jag har åtminstone sagt nej till ytterligare projekt just nu. Måste få lite perspektiv och tid att läsa.

För övrigt vill jag tacka för alla gratulationer. Av jobbet fick jag en flaska Laphroig. Helt klart en utmärkt present till en nybliven 37-åring.

Bilstatus: Renaulten är hemma igen. Servad för över två lök. Men nästa vecka ska den in igen eftersom bromsarna är slut. Över två lök till. Sen har den ju fått nya sommardäck… Dyr månad… När det gäller ”The Hunt For The Missing Jack” så åkte jag in för att hämta en domkraft men den hade inte kommit. Så Opeln får fortsätta att ha vintersulor.

För övrigt är NIN:s nya mycket bra. En av hans bästa på mycket länge.
Uppdatering: Sanna har gjort en realtidsrecension: yukio.se

Andra om: , , , , , , , ,