Menvafan…

Självklart. När jag satt och jobbade hemma vid köksbordet igår så började det. Idag är jag genomförkyld. Och ska åka trettio mil, träffa kunder för middag och imorgon presentera en mediestrategi. Jippi. Not. Huvudet känns som om det skulle sprängas och halsen är ett enda stort sår.

Det blev ett jävla liv på HS igår efter att en av hennes väninnor försökt hänga på mig på vägen mellan Falun och Borlänge. Men hon valde att släppa när hon körde i 130. Problemet är helt enkelt att jag kör med cruise-control vilket innebär att det upplevs att jag kör fortare eftersom det går lika fort oavsett om det är uppförsbacke eller inte. För jag låg just i 130. Igår. Men HS gick igång och började orera om ansvar, om pengar och att hon väl struntade i om jag körde ihjäl mig men att det var oansvarigt eftersom bilen är dyr och jag har ansvar för barnen. Typ. Hon fortsatte imorse men jag valde helt enkelt att låta bli att svara. Jadajada. Det är en 110-väg.

Uppenbarligen har jag fått ta över ”stina” från Andreas och de andra. Roande. Hon är som ett exempel ur DSM IV.

Andra om: , , , ,