Jag ger upp

Armen värker. Liksom flera andra bendelar av kroppen. Huvudet värker. Halsen är sårig.

Jag är rädd att det faktiskt kan vara influensa.

HS är übersjuk. Å andra sidan är hon mannen i vårt förhållande när det gäller just att vara förkyld – ingen är så sjuk som hon.

Jag ger upp att försöka jobba. Det går inte. Jag sitter fast. Delvis på grund av smärtan, delvis på grund av dagens alla händelser.

  • Det har inte varit så enkelt att bli delägare.
  • Ett par jobb strular big time. Det oroar mig.
  • Kritik från en kunds ägares marknadschef av min planning. Jag kan inte bestämma mig om jag ska välja den logiska slutsatsen att han och jag har olika modeller för att tänka om det här projektet eller mitt låga självförtroendes känsla av att jag är en kass planner.
  • Jag har lagt på brevet till domkapitlet. Nu finns ingen återvändo längre. Och som ett brev på posten (*mohahhaha*) så börjar jag att fundera om det är rätt – tänk om jag håller på att lura mig själv fullständigt.
  • Jag postade en skiva till en person. Hoppas hon förstår vad den betyder.
  • Det oroar mig att jag börjar tappa gnistan.

Jag går och lägger mig. Hoppas att kroppen inte gör ont imorgon.

Andra om: , , , , , , , ,