Aj! Helvetes jävla smärtande

Min armbåge håller på att döda mig. Den högra. Verkar som det extensiva datoranvändandet och skrivandet på laptops slutligen tar ut sin rätt. Typ tennisarmbåge eller en muskel som gör skitont! Jag har inte tid att vara preliminärt handikappad ok? Kroppjävel…

Förutom att varje rörelse där något mer än högerhands fingrar ingår smärtar likt tandvärk så känner jag mig vilsen. Saker händer som gör mig förvirrad och ledsen. Både IRL och IDL. Framförallt IDL. Varför? Inte igen. Nej. Fan. Det får bli en sammanfattning som duger.

Jag har inte börjat med det som jag skulle göra hela eftermiddagen. Skrivit andra texter och förmiddagen, lunchen och en bit av eftermiddagen gick åt till internmöte om den pitch som vi ska göra nästa vecka. Det blir en lång natt inatt…

Andra om: , , , , , , , ,