Remington, hockey och jobb

Det är så segt att dokumentera. Jag sitter och försöker skriva ihop en dokumentation för en varumärkesstrategi och det går segt. Eftersom allt redan är presenterat en gång så är det inte så kreativt utan mer att rapa upp och försöka att pränta ner det som redan är igång och pågår. Jag skriver lite och tappar sen koncentrationen eftersom det känns lite som att upprepa sig. Vad gäller mediestrategin för samma projekt – som ska presenteras tillsammans med en helt ny grafisk profil – så känns själva den grundstrategiska delen rätt klar: den bygger ju på varumärkesstrategins målgruppsanalys och brand essence plus att det kreativa konceptet helt enkelt är solitt nog. Samma modell förklarar liksom allt – snacka om att skapa en figurernas figur :).

Jag kommer att bli färdig – jag har hittills inte missat en enda deadline – men det kommer att bli långa nätter i veckan.

Tidigare idag åkte jag och handlade eftersom resten av familjen åkt på Vårförkylningen™. De hostar och hackar, och Terrorprinsessan låter värst som alltid. Hon hade ju en svår RS-infektion när hon bara var några veckor vilket gett henne känsliga luftvägar så hon täpps igen direkt. Så jag fick ta mig till Maxi. Där var jag korkad nog att tänka ”äh, inte behöver jag någon vagn heller…” vilket innebar att jag mitt i allt fick lov att hämta en kasse ytterligare och sedan släppa rätt rejält. Jag köpte DVD-filmer till barn och fru:

  • Robotar
  • Ice Age 2

och

  • Mannen som talade med hästar
  • Änglarnas stad
  • (den har vi på video men jag tycker den tillhör en av de vackraste filmerna som gjorts så wtf)

Så hittade jag ett ytterligare Potterspel till Solstickan – Quidditchturneringar i parti och minut. Han blev klart impad. Och spelar nu som fasen. För övrigt var det mest fjällresenärer på Maxi vilket innebar att det var soprent på mindre köttfärsförpackningar… 1,6 kg köttfärs tillsammans med all mjölk och annat innebar att mina armar blev långa.

Solstickan och jag har lirat hockeyspel i eftermiddag. Jag vann. Ärligt talat så vet jag inte hur jag ska göra för att faktiskt förlora – inte för att han är dålig utan för att jag faktiskt spelat så ofantligt mycket hockeyspel i min dar. Andra matchen bytte vi ut tunnisarna som kom med spelet mot mina gamla gubbar med vinklade klubbor – och då kände jag än mer igen mig. Men han blir bättre och jag märker direkt att han faktiskt ogillar om jag försöker att spela dåligt för hans skull: då tappar han fokus. Snart kommer jag att få kämpa hårt. Jävlar vad roligt det kommer att bli :). Vi pratade om att vi ska ta någon lördag med dåligt väder och måla gubbar: jag har tingat på sex av mina gamla gubbar så att jag kan göra superfemman: [[Fetisov]], [[Kasatonov]], [[Makarov]], [[Krutov]], [[Larionov]] och självklart [[Tretjak]] i mål. Sen får vi se vad det blir för övriga lag – svenskt och finskt har vi ju i tunnisarna men vi kan göra åtminstone ett till lag. Kanske en superfemma från Sverige?

Sen dess har jag försökt att få ihop det som ska ihop till Vadstena på torsdag. Och läst lite Din Teknik (pappersutgåvan) och insåg att om jag någonsin ska börja raka mig rent1 så ska jag göra det med en Remington R720.
Hur jävla snygg som helst!
HS påpekade ”men är den bra då?”… men va fan! Såna petitesser…

Nu ska jag stoppa son i säng: dvs. läsa Potter. ”Halvblodsprinsen” är sådär – halva boken och inget har ännu hänt känns det som… (och jo tyvärr vet jag att Dumbledore kommer att dö).

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

  1. jag trimmar sen femton år enbart min stubb []