Morgon en röd och vit måndag

Brunch med äggröra, stekt bacon och allt annat. Barnen är superförkylda, HS är superförkyld och jag inser att jag kommer att åka dit också.
Det blev en sen natt inatt – dels jobbade jag en del men letade också efter saker och hittade en massa. Söker man så finner man. Framöver kan bli väldigt intressant om man säger – vi vänder på kuttingen.
Idag hade jag planerat garagerensning, däcksbyte på Röda Monstret men det snöar fortfarande, det är kallt och eftersom garagerensning/städningen behöver minst fyra händer så får den bli nån annan gång. Istället blir det en solotur till Maxi ICA (ja, det heter faktiskt så) och uppgradering av kylskåpsinnehållet liksom snusinköp.
Sen måste jag jobba. Jag behöver minst fyra dygn för att hinna det jag ska hinna till torsdag. Jag har inte ens två eftersom det är andra projekt som ska knölas in… Hurfanblevdetsåhärigen?

Andra om: , , , , , , ,