En blogg som borde byta namn

Det börjar bra på Hatbloggen.

Vår blogg är anonym för att vi till fullo ska kunna hata och irritera oss fritt utan att känna att våra identiteter hindrar oss. Här kan allt tas upp. Ingen vänskap är för stark, ingen relation för kärleksfull och inget jobb för trivsamt för att få slippa undan.

Jag tänker i mitt stilla sinne att det verkar ju nästan vara som den gamla goda tiden då Angie och jag vomerade syrligheter som De Missanpassade.

Så börjar jag läsa…

GB:s nya glass ”Girlie” gör mig förbannad.

eller

Jag blir fruktansvärt irriterad på folk som åker iväg på tjänsteresor och konferenser och är otrogna.

För övrigt gör bloggen en sorts lektion i svenska – men lyckas att göra en mängd fel. Plus att de också slarvar med skiljetecken, versaler och hur tal skrivs i löpande text. Herregud, ska man vara en hatblogg får det väl ändå vara någon sorts ordning och reda? Det där är ju knappt ljummet. Riktigt hat ska fasen skrivas med en hetta som bränner bort rost! Typ som Galatea aka Angie fortfarande lyckas med.

Nä, själv tycker jag att Hatbloggen kan byta namn till ”Lätt Upprörd Men Jävligt Politiskt Korrekt”-bloggen. Jag är besviken.

Fan Ang, det är nästan dags att starta De Missanpassade 3 för att lära folk hur man faktiskt vrider upp tempen till riktigt hett hat…

Andra om: , , , , ,