Altanen

Sitter på altanen (eller verandan – vi hade svårigheter i bilen igår över att skilja på en veranda och en terrass). Terrorprinsessan fick åka hem tidigare från dagis, men hon är frisk och fräsch och nu verkar hon hittat en polare ute i lekparken. Ett par varv runt området har hon tagit på kick-biken (eller som hon kallar den ”titt-biten”). Jag har skrivit på två reklamfilmsmanus och en pr-instruktion. Ringt facket för att få utträdesblankett och försöker komma ihåg vad det var mer för grejer jag skulle ringa om. Det är sjukt mycket sol ute.

Nej, jag tror inte att jag kommer att stänga deepedition.com. Men det har visat sig att det inte är helt enkelt att skilja på min person och på företaget längre. Och en del personer anser sig ha rätt att förklara vad jag som privatperson ska skriva eller inte skriva. Sånt gör mig irriterad – men nu har jag också ett ansvar för byrån vilket gör allt än mer komplicerat.