Referalalalala

taggare + slang – det låter mest som om det skulle bli punktering av något sådant. Har funderat över om allt taggande på nätet helt enkelt skulle kunna struktureras i ”tolvtaggare” osv…

linda hockeyklubbor – själv var jag ihop med en tjej som hette Linda. Men hon hade inte mycket med hockeyklubbor att göra – åtminstone vad jag vet. Å andra sidan kom hon ner till mig för att göra slut – och jag fick betala tågbiljetten. Hon hade träffat en yngre förmåga (och eftersom vi var under tjugo kan ni ju inse att hon satte på en konfirmand istället för mig…)

+trött +osocial +symptom +koncentrationssvårigheter – ah! The name of the game liksom.

"våga vägra golf" – japp. Alltid.

porr insjön – *mohahahaha* även kallat Clas Ohlson-erotik! :D

Hoting Brudar – eh… visst vet jag åtminstone en eller två kvinnliga varelser som härstammar från Hoting som är riktigt snygga (och intelligenta som fan) men jag vet inte om det är systrarna Modin som den här sökningen handlade om…

Nån har sökt på hacka lunarstorm och efter ett tag dyker sökningen lunarstorm nere. Tänk vad man kan lära sig på nätet…

framstjärt – jag kan inte förlika mig med den omskrivningen av det kvinnliga könsorganet nej.

ge mig ett break broder lax – rena löjan, hajjar du att valet är ditt din späckhuggare. Torsk på sej.

"englas pojkvän – än en gång: det är garanterat inte jag!

Internet dör när jag tankar med d link – oj! Allvarligt fel. Tänka sig att någon sitter med en D Link-box som dödar Internet. Och man kan fundera om personen verkligen tankar med d linken. Själv tankar jag bensin och då går åtminstone bilen framåt. Internet tror jag mest behöver el.

baby spänna sig problem. Jag kan bara säga – det kommer bli värre när babyn blir tonåring…

vilket fack när man arbetar med trä? – beror nog på. Om du är konsult och jobbar med träskallar hjälper inget fack i världen. Om du är träig informatör så kan du gå med i DIK – vilket alltid gör det lika kul att säga det på engelska: ”I’m a member of Dick, the fuck of information professionals.”

bidragstagare är lata – och folk som inte lärt sig söka på nätet är ännu latare. Och till på köpet dumma som spån.

sova de columnist – vissa kolumnister borde somna in för evigt enligt min mening.

blogsoft "tag cloud" – *mohahahaha* in your dreams. Blogsoft lyckas inte ens få ordning på track/ping-funktionaliteten. Att de skulle lyckas implementera tag-funktionalitet är ungefär lika troligt som att kungen skulle bli intelligent.

"man inte vill veta" – till exempel hur man sätter ihop en mening?

amy diamond är sexig – pervo!

ingen aning och jag säger som den första träffen:

Människor fortsätter komma hit från Google. Jag hajar fortfarande inte vad man kan leta efter när man söker på ”ingen aning”, men det är OK.

bio sterilisering – ingen film som handlar om sterilisering går väl nu?

fakta sara down finer – fakta är: hon heter Sarah Dawn Finer. Och är jävligt snygg. Och sjunger som bara den. Hon borde vunnit. Å andra sidan har hon redan vunnit mitt hjärta :)

dailymotion kass – jaha?

bli rörmokare – det är min fru som jobbar som yrkesvägledare. Inte jag.

spika i gipsskiva – kan bara säga: det är rätt dumt.

kan man säga att en människa har fel livsåskådning? – enkelt: ja. Om man inte tycker som jag så har man det… :)

dvärgpudel – det är Halvar som pysslar med såna saker. Själv kör jag kungspudel de få gånger jag råkar ha slirat på faktan…

Avslutar med den märkligaste referal jag hittills sett:

Google

Eh… deepedition.com länkad direkt från Googles startsida?…