Och ute är det vår

Hemma. Terrorprinsessan är rätt okej. Hittade henne inne på HS arbetsrum i full färd med att rita på Bollibompa-sidan. Hon är mest intresserad av enklare saker än storebror som spelat sig igenom Lego Star Wars II, och nu lirar Sonic, trots att det är helt på engelska.

Hemma. Försöker att komma igång med att jobba igenom en varumärkesstrategi som ska presenteras på tisdag. Problemet är att den redan till viss del är gjord men lite bakvänt – eftersom vi var tvungna att plocka fram ett bra namn innan hela strategin var färdig. Vilket innebar att jag fick liksom börja med några grejer och släppa andra. Och nu ska jag försöka att börja från början, samtidigt som jag redan har vissa av svaren, vilket innebär i sin tur innebär att jag måste försöka förhålla mig objektiv för att början av analysen inte ska bli biased av det som redan är gjort. Men det kommer att bli bra. Vi hade möte med illustratören och han har tagit fram helt fantastiska figurer så jag är rätt lugn. Problemet är att det jag nu ska göra tar en massa tid – och det är något som inte finns. För i väskan har jag ytterligare tre projekt som bör göras klara nu – plus att jag har ett sidoprojekt för MiD som bör vara klart på fredag.

Det är jävligt mycket vår ute. Synd att man inte hinner njuta av det förrän om en och en halv vecka.

Andra om: , , , , , , ,