Saker man hittar

.citronmuffin. är en smula direkt på:

karolina lassbo är verkligen dum i huvudet.

Vad hennes uttalande grundar sig i framgår inte heller.

4-skull1.gif

Min nya favorit inom gruppen ”ad-biz vanityblogs” är Jerry Silfwer och hans postning: "Om klockan är 04.55: Drick vatten, inte mer whisky" är rätt skön och välskriven (den verkar vara tillkommen i en form av svår skallebank).

4-skull1.gif

Konsumbloggen gör en Tjuvlyssnat – kommer ut som bok. Kul eftersom jag tycker att Konsum många gånger känns mer jordnära och not-for-greed än Tjuvlyssnat tenderat att göra. Men jag kan ändå känna att det är något underligt när bloggar blir böcker – som om det är intressantare att ha saker på papper som aldrig förändras än att det är ett innehåll som hela tiden förnyas och förändras.

4-skull1.gif

Bloggosfärens egen skånska polack har på senare tid gjort det som svensk media missar – rapporterat om saker som händer i Polen. Det är något som, när jag läser hans postningar, jag inser att svensk media fullkomligt struntar i – ett grannland till Sverige är som en sorts blind fläck i nyhetsrapporteringen. Bland annat berättar Mickey om den senaste märkliga fördomsfulla politikern – Polens vice utbildningsminister Miroslaw Orzechowski som försökt stoppa homosexuella att vara skollärare. Och hur det regerande partiet nu lägger fram en proposition1 som vill förbjuda pornografi – också på nätet. Vilket ju rent principiellt skulle kräva en större internetcensur än den som kinesiska myndigheter satt upp för nätet.

4-skull1.gif

Elias har en fundering – och jag kan bara hålla med honom.

  1. om ett parti regerar så lär de inte lägga fram motioner utan propositioner, Mickey []