Märk hur vår Skugge

Jesper Värn har surnat till på Skugges sk ”matblogg” på tidningen Mamas sajt. Och om man bortser från att smaken alltid är som baken (pun wellintended) även i matbloggar så är hans åsikt om att Skugge sin vana trogen anser sig vara bloggare men vill helst slippa kommentarer till det hon skriver faktiskt viktig. Tyvärr lägger Skugge (som vanligt) på sig sin marterade min och skriver om hur synd det är om just henne. Och självklart ger hon fan i att svara på kritiken om kommentarfrånvaron utan ser till att med ett svagsint retoriskt knep försöka visa på att alla som tycker hon gör saker riktigt dåligt är avundsjuka – guilty by association-argumentet som är synnerligen vanligt så fort någon kritiserar Skugge, Schulman, Karro eller valfri modebloggare.

För nej Linda, jag tvivlar starkt på att Jesper vill blogga för Mama… Och nej ni andra. Jag har inget behov av att vara avundsjuk. Alls.

Edit: Kom på en bättre rubbe.

Uppdatering: Så självklart – Skugge gör en fantastisk martyrisk hybris-postning. Jag måste snart fylla på med DSM IV-diagnoser för att förklara hennes komplexa personlighet.
Uppdatering: Och Värn fegar ur fullständigt. Patetiskt.

Andra bloggar om: , , , , , , ,