Utmaning

Älskade Beijing utmanar mig:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Intressant utmaning onekligen. För det som är egendomligt för en person är fullt normalt för någon annan. Och hur ska man välja vilken nivå man ska lägga sig på? Outa eventuella sexuella preferenser? Udda kroppsskavanker? Saker som man inte ens vågar tänka på? (Och uppenbarligen är det bara Ulrika som vill veta saker om mig…)

Kräver onekligen lite tankemöda. So here we go:

  1. Jag ogillar att resa. Jag får helt enkelt rejäl ångest för att packa och ta mig iväg. När jag väl kommit iväg så brukar det bli rätt ok.
  2. Jag gillar att dricka Schweppes Indian Tonic Water, Russian och Ginger Ale även utan sprit…
  3. Jag har aldrig bitit på naglarna (jag har till och med försökt att lära mig men misslyckats…)
  4. Jag har världens fulaste tånagel på högerfoten efter ett antal misslyckade operationer för att bli av med ett envist nageltrång. Vilket i sin tur innebär att jag sliter strumpor och skor (om det inte är stålhätta på skorna) som andra sliter på… fan vet vad jag ska använda som jämförelse…
  5. Jag gillar skönhet. Särskilt hos kvinnor. Men det ska komma med ett stort mått av intelligens, annars avtar känslan rätt snart.
  6. Jag ogillar att titta på film. Eftersom det kräver att man har tålamod även när det är trista partier.

Jag utmanar: BFKEM, Helena, Pash, Schmut, Jennifer och Susfu

Ps. För övrigt tycker jag det är lite fånigt att som en del ständigt gör: bjuda in den som vill. Det är ju det här som är det roliga – att liksom leta sig fram via olika bloggar till svar på samma frågor. Det känns lite som konflikträdsla eller rätt slött att inte välja ut vilka man vill ska svara. Ds.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,