Some kinda monster

Både bra och dåligt för din bilkörning om du spelar bilspel på datorn enligt en brittisk intervjuundersökning. Men det känns, precis som dataspelsdesignern Perry påpekar, som om det finns bra många fler faktorer att räkna in än endast datorspelande. Läs på Bilspel gör dig bättre och sämre i trafiken.

Det här är inte så jättebra betyg för skolan kanske… Reklam och teve lär barn läsa. Men det känns ju fint att man jobbar med samhällsnyttiga saker och ser till att nästa generation växer upp med ett användbart och relevant ordförråd. ;)

En lååååååååååååång söndagstypisk New York Magazine-artikel om generationsklyftorna i dagens digitala/analoga värld: Kids, the Internet, and the End of Privacy: The Greatest Generation Gap Since Rock and Roll (via Life de luxe).

Andra bloggar om: , , , ,