Tidig morgon

Jag får lov att inse det: jag kan sova en natt ensam och faktiskt vila. Men natt två innebär dålig sömn eftersom det är för tyst, det är för tomt i sängen. Ingen dotter som pratar långa haranger i sömnen, som rullar mot en och kramas i sömnen, ingen son som dyker upp tidigt på morgonen och kryper ner bredvid en.

Vaknade vid kvart i sex. Till på köpet gick radion igång vid sextiden eftersom vi glömt stänga av alarmet. Låg och lyssnade på femmilen. Insåg vid sjutiden att jag inte skulle komma att somna om så jag gick upp. Och när jag satte på TVn insåg jag att Vasaloppsstarten först var om trekvart. Frukost och femmilen på TV. Vasaloppsstart. Jobb-SMS:ande om projektet som startar stort men som inte är riktigt på banan fullt ut. Fan…

Mer jobb helt enkelt.

Andra bloggar om: , , , ,