Dance on

Fan, det är segt att få skiten ur händerna. Jävla jobb liksom (idag). Istället fastnar man lätt i Google Readern och via Ulrika hittar jag Jennifers blog och fasen – hon är fan mer bitsk än en mamba! I like. I like mucho.

Eftersom jag måste fortsätta med de två (sic!) varumärkesstrategier och naming-projekt som ska vara klara på måndag respektive tisdag så lämnar jag er med ytterligare tips om läsvärda bloggar inom min ”vanity-swe”-kategori1:

  • A bittersweet taste of life. Känns.
  • dollysdagbok – briljant. Helt enkelt.
  • Fragmentarisk – en blogg jag hittat igen
  • kajen – Fredriks personliga. Skrämmande vacker.
  • Susfu – Prozacjunkie? – på nåt sätt oumbärlig.
  • trollhare – fascinerande insikter om sånt som man annars inte funderar över

Andra bloggar om: ,

  1. ’96-’97 pratades det mycket om ”vanitysites” – personliga webbsajter där folk berättade om sig själva. Nån sorts början, tillsammans med reloading, till bloggandet []