Two down.

Och vet ni vad det mest utmanande i mitt liv är just nu? Att marknadsföra ägg. Inse vilken potential! Och för övrigt piskar jag på mina medarbetare för att de ska få fram material så att vi kan vara med och tävla i Gyllene Hästen. Men inga Guldägg i år däremot. Det får Stockholmsbyråerna ägna sig åt. Och Den Lokala Byrån. Och var idag och sålde in ett projekt som innebär att vi ska göra saker som vanligen tar mellan fyra till sex månader på en månad. Ska kalla metodiken ”Juggernaut branding”. Take no prisoners liksom.

För övrigt är jag nu jätteduktig på att hosta. För jag har tränat på det i snart två veckor. Sån där skönt djup lunghosta, skräller lite. Snart kan jag bli sångare i ett dödsmetallband. Och jag har vant mig vid att ha ont i huvudet på grund av mina bihålor. Jodå.

Mina tre elektroniska almanackor har inte varit riktigt kontanta med varandra på senare tid, vilket innebar att jag idag insåg att jag på måndag ska hålla ett seminarium om copywriting på högskolan. Det är iofs klart, fast det känns som om jag skulle kunna revidera några saker – bland annat skulle jag behöva förnya en del av exemplen. Lite radio- och TV. Får bli till helgen det.

Och sen faller jag ner i det underbara West Side Fabrication-träsket och simmar en stund:

Darcy
Popsicle (sålde sin själv till WEA)
Fireside (försökte göra en Hives på V2)
The All Janet
This Perfect Day (låg också på Snap och Soap – lika legendariska i vissa kretsar…)

Sen ramlar man på riktiga klassiker som jag har på vinyl: Songs for Drella, Wrong Way Up, New York, Born Sandy Devotional och My life in the bush of ghosts

och jag insåg att jag håller på att bli gammal… (kan ha att göra med att jag blev påmind om att jag om lite mer än en månad fyller 37 också).