Skräp helt enkelt

HS och Terrorprinsessan har åkt in till akuten i Falun. TP:s urinvägsinflammation har inte blivit bättre trots pencillin. Jävla stafettläkare! Jag blir mer och mer sugen på att riktigt jobba med ett projekt som ska slå undan fötterna på de klåparna…

Själv är jag genomförkyld. Så någon slalom blir det inte idag heller. Skräp i allmänhet helt enkelt.

Igårkväll såg vi Melodifestivalen med kompisar, drack champagne för att fira bilköpet. Själva deltävlingen var väl sådär. Jag röstade på Drömhus-Therese, för det var en mycket trevlig house-dänga och jag och MO dog av att se vilken uppsättning gamla analoga monster som musikerna samlat ihop. Sebastian gjorde bra ifrån sig. Men att den där Måns-fjanten gick vidare var inget annat än skandal. Magnus C:s låt var mycket bättre. Miss Match-donnorna hade snygga ben. Nanne Grönvall lät som vanligt. Resten har jag glömt.

Andra bloggar om: , , , ,

Den röda färgen på bilen heter ”magmaröd”
screen021.png