Jävla kodhelvete

Men va fan!

(observera att jag varken använder könsord eller ord om mental hälsa alternativt utvecklingsmässigt tillstånd. På förekommen anledning ;))

Ok. Jag har tröttnat på bloggarnas utseende.

Testat runt lite nya möjliga skins (eller som det heter i WP-sammanhang: themes).

Bland annat testade jag CLI på Researcher.

screen018.png

och den gick Åsk igång på. Problemet är att man behövde vara typ så nördig som hon är för att ens förstå hur det användes :). Men det är alltid trevligt att kunna hetsa upp henne :D.

På Deepedition testade jag ett antal och tänkte att börja göra iordning Neo Sapien för att funka för mig. Det gick bra ända till att jag kom på den brighta idén att ändra alla php-filer i Open Office.

Sen såg det ut så här:

screen019.png

Ok, jag vet att man inte ska skriva kod i ordbehandlingsprogram. Jag trodde ändå att OO körde renare än Microsoft. Jag hade fel.

Får skylla på att sonen satt och klagade över magont i soffan bredvid, och halvsov med jämna mellanrum. Och ont i magen är otrevligt – särskilt just nu då jag på fredag morgon ska sätta mig på ett tåg till Östersund.

Så det är väl bara att gå och sova. Nya friska tag någon annan dag.

(Och jag önskar att Oderland kunde bygga ut antalet databaser man har tillgång till – jag behöver en egen sandboxblogg)