Superskål

Inte så mycket att säga. Har inte hunnit läsa så mycket – min RSS-läsare hånar mig med flera tusen olästa poster. Och jag har spenderat kvällen med att göra en presentation om virtuella världar som jag ska dra imorgon för mina kollegor. Det har inkluderat att leta upp lite häftiga ställen i Second Life, och hej och hå vad man kan bli fast därinne.

Nu har jag satt mig att glo på Super Bowl. Tyvärr är ju det som jag är allra mest intresserad av – reklamen – inte med på TV6. Däremot är det jävligt trevligt att slippa svenska kommentatorer.
Men jag lär nog behöva knyta mig lite tidigare än utlovade halv fem som sändningen ska sluta. Jag har fan ett jobb att sköta också.

För er som inte gillar amerikansk fotboll:

Så vackert är det. Tack cree för hinten.

Andra bloggar om: , , , , ,