Söndag i februari

Shoppingsöndag. Igår insåg jag att min skiddress inte riktigt andas. Så ner till Kupolen för att shoppa ny jacka, helst så skalmässig som möjligt. Och love Team Sportia Kupolen som hade en 3-i-1-jacka. Och en schysst fleece-tröja. Och nya skidhandskar. Man är sannerligen ekiperad inför både Åre och Sälen.
Men det är verkligen sjuka priser på en del skidkläder. Hittade SOS-jackor för nästan fem lök. Hello – det skulle jag knappt ge för en kavaj…
HS köpte nån tunika på Vero Moda, jag köpte t-shirts på JC (!). Och en massa annat smått och gott – köpte hörlurar/mic till jobbdatorn för att slippa onda ögat från Premin i rummet bredvid. Mic? Jo, jag kommer att börja skypea mer och mer. Så på Glitter hittade vi schyssta djävulshorn med paljetter – ett måste. Barnen suckade tungt när de insåg att båda sina föräldrar for runt som yra höns på skorean.

Mat på den kungliga hovleverantören McDonk.

Nu har dotter och HS gått till skridskobanan, Solstickan till kompis och jag ska ut och lägga vax på fyra par skidor…

Andra bloggar om: , , , , , , ,