Lite om det

Sex timmars workshop. Det gick bra. Jag har ett fascinerande jobb. Nu börjar jag lära mig ännu en ny bransch eftersom jag ska arbeta fram ett nytt varumärke. Det är faktiskt lite surrealistiskt ibland.

Har också timrapporterat. Detta Sisyfos-arbete som aldrig tar slut. Baksidan med att vara konsult. Jag skulle behöva min egen ”tidsstudieman”, men inte för att läsa ”Guns and Ammo” utan för det här… Mitt jobb är ofta upphackat, ett litet möte där, ett litet revisionsjobb här – och mitt i allt de faktiska plannerprojekt jag hela tiden håller igång. Så rätt mycket glömmer jag bort att skriva ner. Måste hitta ett bättre sätt att rapportera till mig själv, så att jag får med allt när jag väl sätter mig för att peta in rapporterna.

Skypeade faktiskt för första gången idag. Har inte blivit av. Jäkligt trevligt. Pratade med pojkarna på Miami Guerilla Advertising. Det var en smula kaotiskt men roligt. Det är fan synd att de sitter så långt borta bara ;). Jag kommer nog mest försöka föra över eventuellt IM:ande till Skype, eftersom jag hatar MSN. Det är en massa skräp överallt på det programmet. Reklam och sånt :D. Plus att Skype ju har fördelen att både handla om bild, ljud och chat. Zetterström är en innovatör.

Ikväll kommer jag och barnen vara uppjagade på övervåningen. LC ska ha vinprovning på bottenvåningen. Man kan ju hoppas att det blir en del slattar kvar. Så fort barnen somnat så vet jag vad jag har att göra – fixa med kassan för RT, skriva ett par koncept, förminska en ny topplimpa till världens bästa Sandra. Eller så sätter jag mig att spela LEGO Star Wars för mig själv. Kanske kör ett race på GTR2. Känns faktiskt som en sån dag.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,