Nu är det kväll

Ingen har rätt *mohahahaha*

Trodde faktiskt att Babsan skulle plocka det. För hon är den som vet att

jag inte har festat med Olyckan (dvs. Ted Åström). (däremot satt jag några bord bort. På V-Dala, för en massa år sen. Babsan kan säkert berätta hur det var för hon var en av dem som partade med honom. Varför jag inte gjorde det kommer jag inte ihåg ens…)

Resten är faktiskt sant. Cay Bond kanske är lite överdriven, men hon var måttligt road av att bli ifrågasatt av en snubbe från Borlänge, hon som är en sån stor trendspanare…

Och jo, jag har hånglat med Kaj Kindvalls brorsdotter, dvs. dottern till Ove Kindvall, fotbollslegenden. Jag var väl typ tretton :).

Jag har sett Carola i bara trosor och bh. Hon skulle ha en konsert i Köpings kyrka och jag råkade dyka in i sakristian när hon bytte om. Hon tog det hela rätt lugnt, själv blev jag minst sagt skärrad…

Och jag tackade nej till att viga Nicklas Lidström, för jag var redan uppbokad. Lite trist var det faktiskt.

Så. Nej, ingen vann!

Andra bloggar om: , ,