Hagelstedt ger inte tappt

load-Daniel har scoopet – uttalanden från Åsa Hagelstedt om hela diskussionen runt hennes jobb och hennes blogg. Bland annat kritiserar hon sin egen chefs uttalanden och diskrediterar den journalist som citerade henne med att inte lita på media genom att mena att hon är felciterad.

Sen sätter hon upp en synnerligen hög mur mellan jobb och privatperson – vilket gör att hon logiskt menar att hon som privatperson har rätt att vidarebefordra rykten av den stil som hon gjorde, och att det inte har någon bäring på hennes roll som kommunikationschef.

Onekligen ett mycket intressant sätt att se på saken – särskilt om man ser det i perspektivet av varumärken, och att IOGT-NTO är en organisation vars bärande idé bland annat har en stark moralisk bäring.

Tyvärr tycker jag att hon än mer visar på en avgrundsdjup avsaknad av både självinsikt. Och en idiotisk stolthet som kommer bli hennes fall. Hennes uttalanden, som antagligen var till för att förbättra bilden av henne, ger åtminstone mig en än mer stark känsla av att hon inte riktigt sitter på rätt jobb…

Andra bloggar om: , , , ,