Seriositeter i sfären

Bullshit Bulletin blir djupare än Marianergraven i Meningen med livet. (det gör också Isobel men är kanske något mer ”shallow”: Meningen med livet). Karolina skriver en postning som jag inte fattar någonting av ens efter tredje genomläsningen: Svart text på vita streck och Laskask förvirrar med en märkligt feberyrande postning: Here comes your man. Hedgehog fördjupar sig i byggkonsten i sin postning Byggare Bob. Studiomannen har till slut kapitulerat inför njurstenen: Peter på sjukhus medan Silverfisken är i osynk. Spirre är zurück i Tysklandet och förbannad. Vilje mår kasst och det oroar mig lite: the botten is nådd eftersom hon är viktig på nåt sätt. TrickyTricky skriver hjärtesnörpande vackert, men ändå lite sorgligt, om sin son: Annorlunda älskade barnet mitt medan både Schmut och Helena funderar över det häringa livet med småbarn: Bara en parentes och Inte bara mamma.

Va fan. Det är nästan så att man blir deppad…

Fast meningen är ändå att visa på att bloggosfären är bra mycket mer än det ”trams” som vissa journalister vill pådyvla den.

Andra bloggar om: ,