Falska nyheter är bättre än andra nyheter

Jag bara älskar Fantasinyheter! Det är (välskriven) humor.
Bäst (än så länge) är ”nyheten” om att Micke Alonzo byter namn. Och allra bäst är den fullständigt briljanta slutgrejen:

– Alltså, du fattar inte hur liten procent av kuverten som kommer hem i brevlådan med rätt namn – de flesta är helt sjukt felstavade. Det har stått namn som Micke Alfonzo, Miche Adamsiki, Micke Ballongzoo, Micke Pyl, Micke Pryl, Micke Syl, Micke Syd Andersson, Micke Lagotto, Micke Faggoto, Micke Zagatto, Micke Pontikis, Micke Potatis, Micke Apanson-Zoo, Micke Aronson, Micke Agento, Micke Moz, Micke Ruunk-Bååhs, Micke Skivsamlarlazzo, Micke Porterstek och Micke Hallonsås.

Vad mycket post du får!
– Tack.

Det är referenshumor och det är tokhumor. Det är helt enkelt dagsnödvändigt!

Andra bloggar om: , , , ,