5 saker

studiomannen listar de saker han önskar ska hända 2007. Och utmanar en hoper. Tanken är att det ska vara saker personligen (verkar det som). Som om jag, den borne cynikern, ens skulle få för mig att lista saker som ”fred” eller ”ren luft”. Så here we go:

Deep.eds lista över fem saker han vill/vet ska hända nästa år

  1. En viktig sak – ett stort steg. Som jag inte kan berätta om ännu.
  2. Mer sex.
  3. Ännu mer framgångsrik som planner. Och därmed ännu mer pengar in i byrån. Alltså bättre lön.
  4. Att mina barn mår bäst.
  5. Att saker är som det varit senaste tiden (förutom mängden sex då).

En utmaning är alltid till för att ge till specifika andra (inte ”alla som vill” det är så trist). Så jag utmanar följande: Beta Alfa (får nästan aldrig några utmaningar ju), A. von Achtersnurra (får ju aldrig några heller), BFKEM såklart, Life de Luxe (eftersom jag fick vara med i hennes julkalender) och sen är jag jävligt nyfiken på vad Karolina Lassbo skulle lista.

Andra bloggar om: , ,