Psykotiskt komatos

Jullunch aväten efterlämnande en lätt psykotisk komatos känsla.

Sen lite ”mys” på jobbet med glögg och så hade Martina köpt apelsiner som skulle beläggas med nejlikor. ML, Sonny och jag vägrade – fast Sonny berättade att han hade köpt en julblomma av sig själv i går. Då tyckte vi att han gott kunde pyssla lite också…

Vad är det för gen hos kvinnor som gör att ni tycker det är mysigt att julpyssla? Okej, min son kan tycka det är lite kul och det tyckte jag säkert också när jag var sju år men liksom: sätta kryddor i skalet på färskt fräsch frukt? För att det ska dofta gott? Det finns på flaska liksom…

Nu ska jag packa ihop datorn, hoppa in på Shell och köpa snus, och sedan åka hem eftersom HS ska ut. Insåg vid julbordet att jag lovat barnen pizza ikväll. Jag kan lugnt säga att jag knappast kommer att vara sugen på pizza ikväll. Funderar om man kan lura i dem något annat… typ gröt eller nåt. Tittade igenom TV-tablån och insåg att det blir en jävulskt trist kväll. Och det beror inte på att HS är borta eftersom hon annars somnar samtidigt med barnen vid halv nio-tiden utan att det inte finns något jag vill se på TV.

Jag är för trött för att blogga och läsa. Sova kanske?

Blir nog en tidig kväll. Imorgon ska det möbleras.

Andra bloggar om: , , , , ,