Royal straight flush

Vad finns det att säga om en dag som den här? Egentligen inget.

♠ Skulle köpa reservdelar till en av toaletterna. Reservdelarna kostade 325 spänn. En ny toalettstol 1250 spänn. Inte ens toastolar är ekonomiskt försvarbart att laga längre.

♦ Spelade in med LC. Eller typ en tredjedel av deras klubb. Och en tolftedel av vår (dvs. jag). Gick rätt bra. Hårddiskinspelning på laptop innebär alltid en viss begränsning. Ungefär som när jag gjorde musik på en ATARI 1024st. Trots att allt var MIDI så kunde jag sällan göra låtar längre än tre minuter. Det är ok om man gör pop – inte om man pysslar med techno och ambient…

♣ Jag och HS fann oss själva tittade på den europeiska versionen av Lilla Melodifestivalen. Vi slog om.

♥ Terrorprinsessan förklarade idag att jag är världens bästa pappa.