Åh… jag är förälskad!

Jag var in till grannen. Hon hade lånat hem “sin” valp tillsammans med valpens syster och jag totalt smälte! Ni vet när det gör ont i hjärtat av önskan om att skaffa en valp (eller katt igen).

Vad det var? Nån blandning av shiatzu och något mer. Söta som få, sex veckor gamla med alldeles för långa ben och ett stort intresse av att slåss med sitt syskon.

Jag var liksom tvungen att gå därifrån. Jag höll på att förgås. Jag saknar ett djur. Jag trivdes med att ha Noomi, vår älskade katt. Och det skulle vara extremt nyttigt för min kära dotter som både är oerhört omhändertagande men också har tendenser till en viss självcentrism (enligt min fru har hon fått det av henne – eftersom jag har mina tendenser kvar…).

Jag menar – nu när vi håller på att plocka undan eftersom målarna kommer imorgon och ska fixa vårt allrum – då vore det väl perfekt att sen skaffa en hund vore det inte? Gå ut med? Det skulle bara vara nyttigt för mig.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,