Spela in

Jag spenderar en massa tid att fixa så att LC-kärringarna ska kunna spela in en låt till julbalen. Och får höra: ”du kan inte hålla på så länge nu på lördag för då tröttnar vi.”

Tröttnar ni?

Jag har fan fått lov att lyssna på Linda Bentzings ”Alla flickor” om och om och om igen för att kunna rensa den från så mycket sång som möjligt! Jag har spenderat dagen med att försöka fixa så att vi kan göra hårddiskinspelning direkt (vilket förhoppningsvis kommer att fungera med jobbdatorn – ACERns ljudkort skapar klippningar hela tiden.). Jag har rotat fram min gamla fyrakanalare ifall vi måste göra inspelningen analogt.

Och så får jag höra att de kanske ”tröttnar”. Gissa om jag har lust att säga ”fixa det själva, jävla divor”!

Men det gör jag inte. Jag har respekt för LC. Och för min fru.