Och man…

En styck workshop inför ett mediestrategiskt jobb. Ett långt möte med en av de större kunderna. Internmöten där jag är med som någon sorts katalysator, förtroendeskapare (ja faktiskt ;)). Om jag hunnit att jobba något med torsdagens varumärkesstrategi? Jodå. Ikväll. Och gissa vad jag ska göra i helgen? Mmm… en annan kund behöver ha presentationsmaterial för att sälja in ett av koncepten till samarbetspartners. Det är en jävla tur att jag gillar det här jobbet :)

Alla verkar vara förkylda. Solstickan torrhostar oavbrutet. Jag är snuvig och hostar. I alla möten har det varit någon som har varit superförkyld.

Dagen har gått bra. Ändå. Fem år. Ett nytt liv. Funderar över olika reaktioner. Ibland inser jag att jag är väl logisk ändå. Och man…

Och nej, jag tänker inte göra mig rolig på Linda Rosings bekostnad. Det gör så många andra lika bra.

Andra bloggar om: , , , ,